Vertegenwoordiging MecMot

SG Technics heeft de vertegenwoordiging van de fabrikant MecMot uit Istanbul gekregen voor de Benelux.

MecMot produceert hoogwaardige schroefspindels, Lineaire actuatoren, haakse kegelkasten. Met dit programma kunnen wij samen met onze mogelijkheden m.b.t. remmotoren en Yilmaz aandrijvingen complete hef en hijs toepassingen verzorgen met 100% gelijkloop.

 

 

 

Meer info klik hier

Yilmaz investeert in nieuwe fabriek

Yilmaz Reduktor investeert komende 2 jaar in haar nieuwe productie faciliteit van 500×200 meter om de capaciteit te kunnen uitbreiden en efficiënter te kunnen produceren.

De groei van de laatste jaren heeft er voor gezorgd dat deze investering noodzakelijk is om de 550 CNC machines op 1 locatie te kunnen  onderbrengen.

De fabriek is in aanbouw naast de fabriek van zusterbedrijf ELK Motor en op 5 minuten afstand van hun eigen gieterij Mes Dokum.

Meer weten?

Vanaf 01-06-2021 gaat SG Technics actief gietproducten verkopen. SG Technics zal een verlengstuk worden van de gieterij MES, introductie, project begeleiding, calculaties en de benodigde logistieke werkzaamheden zal SG Technics op zich nemen. Ook zal SG Technics een rol spelen in de financiële afwikkeling van projecten.

AVIBRO Trilmotoren is nieuw in ons verkoopprogramma. Deze fabrikant past goed bij het producten programma van SG Technics. Meer dan 25 jaar heeft deze firma ervaring in de triltechniek.

GESTO Trommelmotoren heeft een verhuizing afgerond van Ankara naar Istanbul en hebben de productie ondergebracht in een volledig nieuwe fabriek met de nieuwste productie technieken. SG Technics zal deze producten op projectbasis gaan verkopen voor de Benelux markt.

 

ELK MOTOR heeft onlangs een compleet nieuwe fabriek in gebruik genomen met de capaciteit voor de productie van 1.000.000 motoren op jaarbasis.

Naast de nieuwe ELK fabriek is Yilmaz Reduktor haar nieuwe productie locatie aan het realiseren welke medio 2022 gereed zal zijn.

 

Ik wil contact

Wist u dat SG Technics een groot netwerk heeft binnen de aandrijftechniek. In dit zorgvuldig opgebouwd netwerk zitten alleen fabrikanten of distributeurs van aandrijf componenten. Speciale transportkettingen, tandwielen of kettingwielen geheel bewerkt volgens tekening is voor SG Technics geen probleem.

Vertegenwoordiging Dereli

SG Technics is “official business partner” van DERELI in Nederland, deze fabrikant van rem systemen heeft een uitgebreid programma van remmen voor elektromotoren een groot plus punt is dat wij onze standaard remmotoren gemakkelijk kunnen ombouwen tot remmotor.

Naar producten